Kapat

Sıkça Sorulan Sorular


Soru 1 - www.kartpostalyolla.com nedir? Ne iş yapar?

   Cevap: kartpostalyolla.com kartpostal gönderim ve satış hizmeti yapan bir platformdur.

Soru 2 - Boş kartpostal nasıl satın alabilirim?

   Cevap: Diğer websayfamız olan www.mpecpostcard.com adresinden boş kartpostalları çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Soru 3 - Seçmiş olduğunuz kartpostalı sevdiğiniz birine mesaj yazarak nasıl gönderebilirim?

   Cevap: Seçmiş olduğunuz kartpostalı "mesaj yazarak kartpostal satın al" kısmına tıkladıktan sonra ortaya çıkan kartpostal arka yüzünün alıcı adı soyadı, adres bilgilerini girdikten sonra dilediğiniz mesajı yazı fontunu da belirleyerek yazabilir ve sevdiklerinize gönderebilirsiniz?

Soru 4 - Kartpostal gönderimi zarflanarak mı gönderiliyor?

   Cevap: kartpostalyolla.com yazmış olduğunuz mesajların 3. kişiler tarafından okunmasını engellemek adına kartpostalları zarflayarak gönderimini sağlamaktadır?

Soru 5 - Kartpostal gönderimi nasıl yapılıyor? Kargo ile gönderi yapabilir miyim?

  Cevap: Gönderileriniz İstanbul ilinde bulunan PTT şubeleri kanalıyla yapılmaktadır. Kartpostal gönderimindeki format gereğince kargo firmalarını kullanmamaktayız.

Soru 5 - Dünyanın herhangi bir yerine kartpostal gönderebilir miyim? Gönderimi online olarak takip edebilir miyim?

   Cevap:  Evet, kartpostalyolla.com üzerinden dünyanın herhangi bir noktasına kartpostal gönderimi yapabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz posta türüne göre postanızın online takibini yapmak mümkündür.

Soru 6 - Normal posta ile taahhütlü posta arasında fark nedir?

   Cevap: Normal posta PTT kanalıyla gönderilen kayıtsız postalar için kullanılmaktadır. Bu gönderi türünde kartpostalyolla.com ürünün PTT'ye teslim edildiğini PTT'den alınan belge karşılığı ispat eder fakat müşterinin online olarak takip etme durumu yoktur. Taahhütlü posta gönderilerinizde ise gönderinizi PTT sistemi üzerinden online olarak takip etmeniz mümkündür. Gönderinin gideceği ülkeye göre normal posta ile taahhütlü posta ücretleri değişmektedir.

Soru 7 - Gönderimini yaptığımız ya da satın aldığımız kartpostalın ödemesi nasıl yapılmaktadır? Hangi para birimleri ile ödeme yapabilirim?

   Cevap: Ödemelerinizi kredi kartı ve banka havale yöntemi ile yapılabilirsiniz. Kredi kartı ödemelerinde paytr sistemini kullanmaktayız ve 3D security sistemi ile güvence altındadır. Banka havalesinde ise bankaya göre havale ücreti alınabilmektedir. Ödemelerinizi TL, Euro ve Amerikan Doları olarak yapabilirsiniz.

Soru 8 - Almış olduğumuz kartpostal ne kadar süre içersinde postaya verilmektedir?

   Cevap: Kartpostallarınız 1 (bir) iş günü içerisinde tarafınıza iletilmesi için PTT'ye teslim edilmektedir.

Soru 9 - Gönderisini yapmış olduğumuz kartpostalların iade edebilir miyim?

   Cevap: Ürünün niteliğinden kaynaklı olarak gönderisini yapmış olduğunuz ürünün iadesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilgili yasaları uyarınca mümkün değildir.

Soru 10 - kartpostalyolla.com'a üye olabilir miyim? Avantajları nelerdir?

   Cevap: Evet sitemize üye olmanız mümkündür. Üye olan müşterilerimiz gönderilerini daha hızlı yapabilmektedir, ayrıca yıl içerisinde belli periyodlarda kampayalarımız olmaktadır.

 

Destek

7x24 Müşteri Hizmetleri

İade Garantisi

14 Gün koşulsuz iade

Güvenli Alışveriş

256 BIT RapidSSL

www.kartpostalyolla.com © 2018 | Bu site RGS Yazılım® E-ticaret sistemi ile hazırlanmıştır